Emmas pinlige og totalt hemmelige dagbog

Vis stort billede
Emmas pinlige og totalt hemmelige dagbog

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Kære dagbog
Jeg skal aldrig spille sandhed og konsekvens mere. Det er VILDT PINLIGT, hvad jeg har rodet mig ud i. Simon havde set min Facebook-opdatering og kom hen til mig og kyssede mig lige midt på munden …
Emma er 13 år – snart 14, og livet er nogle gange bare vildt nice. Andre gange er det totalt nederen – og ret tit er det frygteligt pinligt. Hvad gør man for eksempel, når man vågner med en stor bums på næsen på sin konfirmationsdag? Eller når man tager fejl af drengenes og pigernes omklædningsrum? Eller når en fjollet Facebook-opdatering pludselig skaber en masse ballade … ? Følg Emmas dagbog et år af hendes liv som teenager. Emmas pinlige og totalt hemmelige dagbog er tredje bind i serien Nice eller nederen, hvor vi hører om krop, kærlighed, konfirmation og kaos i en helt almindelig piges liv.
Forfatter Kirsten Ahlburg er uddannet folkeskolelærer og psykoterapeut og har et hav af udgivelser bag sig. De første to bind i serien om Emma har været vældigt populære og er trykt i flere oplag.
Om bind 2 skrev “kulturforunge.dk” bl.a.: "Når en preteen-bog i den grad giver den uendelige mængde af ligegyldige og ensformige preteen-veninde-serier baghjul, fortjener den virkelig at blive trukket frem."

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Kirsten Ahlburg
Sideantal: 171
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Rasmus Jensen
Udgiver: Turbine
Bredde: 165 mm
Højde: 245 mm
Serie: Nice eller nederen 3
Udgivelsesdato: 04 Nov 2015
Oplagsdato: 04 Nov 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740608137

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Emmas pinlige og totalt hemmelige dagbog Turbine