Elvis & Otto

Vis stort billede
Elvis & Otto

123,75 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Om den svære overgang fra børnehave til 0.klasse:

Elvis og Otto
Elvis er den ældste i børnehaven. Og den eneste, der skal i skole efter sommerferien. Elvis glæder sig. For børnehavens legeplads er en lille prutskid i forhold til skolens. Og Elvis kan allerede titabellen.
Elvis' bedste ven i børnehaven er Otto. Otto glemmer at rydde legoklodserne op og give børnene solcreme på og gå til pause. Og gå hjem. Den sidste dag før sommerferien rækker Otto fingeren i vejret. Jeg skal i skole efter sommerferien, siger Otto.
Fedt, tænker Elvis.
Men da skolen starter - efter verdens længste sommerferie - bliver det ikke, som Elvis forestiller sig. Skolen er fuld af misforståelser, skræmmende børn og klasseværelser, der flytter sig - og så stinker den af torskerogn. Og det værste er ... der er ingen Otto.
- Elvis my man, hvisker mor. Otto går jo i voksenskole.
Heldigvis møder Elvis Olivia. Og da de skal have vikar, dukker et kendt ansigt op: Otto!
En sjov og rørende fortælling om drengen Elvis og hans bedste ven, pædagogmedhjælperen Otto. Bogen sætter fokus på den svære overgang fra at være den seje og store i børnehaven til bare at blive reduceret til en lille prutskid blandt skolegårdens mange unger. Bogen er skrevet af Mette Hegnhøj Mortensenog har illustrationer af Ditte Andreassen.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Mette Hegnhøj Mortensen
Sideantal: 40
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Ditte Andreassen
Udgiver: Turbine
Udgivelsesdato: 07 Nov 2011
Oplagsdato: 07 Nov 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770904988

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk