Elvis & Otto

Elvis & Otto Forstør

123,75 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Om den svære overgang fra børnehave til 0.klasse:

Elvis og Otto
Elvis er den ældste i børnehaven. Og den eneste, der skal i skole efter sommerferien. Elvis glæder sig. For børnehavens legeplads er en lille prutskid i forhold til skolens. Og Elvis kan allerede titabellen.
Elvis' bedste ven i børnehaven er Otto. Otto glemmer at rydde legoklodserne op og give børnene solcreme på og gå til pause. Og gå hjem. Den sidste dag før sommerferien rækker Otto fingeren i vejret. Jeg skal i skole efter sommerferien, siger Otto.
Fedt, tænker Elvis.
Men da skolen starter - efter verdens længste sommerferie - bliver det ikke, som Elvis forestiller sig. Skolen er fuld af misforståelser, skræmmende børn og klasseværelser, der flytter sig - og så stinker den af torskerogn. Og det værste er ... der er ingen Otto.
- Elvis my man, hvisker mor. Otto går jo i voksenskole.
Heldigvis møder Elvis Olivia. Og da de skal have vikar, dukker et kendt ansigt op: Otto!
En sjov og rørende fortælling om drengen Elvis og hans bedste ven, pædagogmedhjælperen Otto. Bogen sætter fokus på den svære overgang fra at være den seje og store i børnehaven til bare at blive reduceret til en lille prutskid blandt skolegårdens mange unger. Bogen er skrevet af Mette Hegnhøj Mortensenog har illustrationer af Ditte Andreassen.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Mette Hegnhøj Mortensen
Sideantal: 40
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Ditte Andreassen
Udgiver: Turbine
Udgivelsesdato: 07 Nov 2011
Oplagsdato: 07 Nov 2011
Varefakta
Reference

b-9788770904988

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk