DU RÅBER SÅ HØJT MOR!

Vis stort billede Tilføj
DU RÅBER SÅ HØJT MOR!

150,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
DU RÅBER SÅ HØJT MOR! En bog til små børn og deres forældre om hverdagens konflikter.
Citat fra bogen: ” Men den lille pige vil meget hellere have et kram, så da mor vender ryggen til, giver hun sig til at tegne på gulvet, selvom hun ved, at hun ikke må.”
Bogen handler om roller og følelser Bogen er tegnet og skrevet på et abstrakt niveau, så den handler om roller og handlemønstre og ikke om konkrete personer. Inspirationen er fra forfatterens egen familiehverdag, men bogen fokuserer på det genkendelige i situationen. Der er mange måder at forstå bogen på. Den lille pige kan jo også være moderen i historien. Og for at gøre den til et redskab for forælder og barn er det også vigtigt at løfte den op og ud på et lidt abstrakt niveau med roller, der har følelser. Og forfatterens oplevelse er, at børn faktisk er rigtig gode til at forstå det der med roller. Generelt oplever forfatteren en tendens i samfundet med mere og mere opmærksomhed på følelser – blandt andet i forhold til familier og børn. Dybest set burde vi have lært det af vores forældre, men forfatteren oplevede, at hun ikke havde de fornødne redskaber. Hun håber bogen kan være en hjælp til andre, som den har været for hendes relation til datteren.
Om forfatteren Louise Brask Nielsen, 33 år, uddannet arkitekt fra Arkitektskolen i Århus og arbejder nu freelance som grafisk arkitekt samtidig med, at hun bruger meget tid på sin store passion: at male og tegne. Se udvalgte værker på louisebrask.dk. Hun bor i lejlighed i Valby sammen sin mand og deres datter, der nu er fire år gammel - en pige, der ifølge sin mor ”vil og kan alt selv”.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Louise Brask Nielsen
Sideantal: 36
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Forlaget Brask
Bredde: 304 mm
Højde: 217 mm
Dybde: 8 mm
Vægt: 379 g
Udgivelsesdato: 14 Apr 2015
Oplagsdato: 14 Apr 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793256040

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk