Drillernisserne

Vis stort billede Tilføj
Drillernisserne

69,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

”Huset simpelthen myldrede med drillenisser. Måske var der tyve. Næsten tyve i alt fald. De havde grønt tøj på og lilla huer og bare fødder. Hvis de havde haft træsko på, ligesom julenisserne har, så ville de have støjet så meget, at de var blevet opdaget. I begyndelsen løb de små væsener lydløst rundt, de dansede og kastede ting og sager op i luften, som om de spillede bold. Men lige før lyset igen blev tændt ude på fortovet, løb drillenisserne ud i køkkenet og gemte ting alle mulige steder; i køleskabet, i ovnen, i skuffer og skabe, i brødkassen og i rodekassen. Alt blev lagt hulter til bulter.”
Kaj og Mille er søskende. De bor i et hus sammen med deres mor, far og bedstemor. Deres bedstemor er en klog, gammel dame, som for længst har gennemskuet, at der er meget mere mellem himmel og jord, end hvad øjnene ser. For eksempel findes der drillenisser, som er små væsener, der somme tider gemmer vores ting, så vi tror, de er forsvundet.
Drillenisserne er skrevet af forfatteren Birgit Strandbygaard, som i 2006 vandt Kulturministeriets Forfatterpris for børne- og ungdomsbøger. Drillenisserne er blevet til i et samarbejde med Birgit Strandbygaards barnebarn, Cecilia Strandbygaard, som har illustreret bogen med en række fantasifulde og helt unikke illustrationer.
Generationerne forenes således i frugtbare fællesskaber både på det indholds- og udformningsmæssige plan i Drillenisserne.
Bogen er et spændende og anderledes projekt, som med sine filosofiske og magiske betragtninger henvender sig til både børn og andre barnlige sjæle.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Birgit Strandbygaard
Sideantal: 74
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Illustreret af: Cecilia Fiona Strandbygaard
Udgiver: Turbine
Bredde: 155 mm
Højde: 215 mm
Udgivelsesdato: 04 Oct 2015
Oplagsdato: 04 Oct 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740601015

Sprog

Dansk