Drengen der gerne ville fløjte & Det store fløjtekursus

Vis stort billede
Drengen der gerne ville fløjte & Det store fløjtekursus

128,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Børns sprog og musikalitet styrkes , når de lærer at fløjte!

Fløjtebogen er historien om Oscar der er ked af det, fordi hans søster Carla er blind. Hun siger han skal lære at fløjte, så hun kan høre han er glad. Lykkes det ham at fløjte, inden historien tar en overraskende drejning?
Fløjtebogen byder også på Det store Fløjtekursus, der på en simpel og pædagogisk måde lærer selv de mindste at fløjte med munden. Alle store og små børn har fortjent at kunne fløjte.
Forfatteren Hans Toft-Olsen er en af landets mest erfarne stemmespecialister og han har undervist, vejledt og trænet flere end 1000 stemmer. Han har i de sidste 20 år arbejdet med alle stemmetyper, og har via sin unikke viden og tilgang til stemmen opdaget, at det at fløjte er god stemmetræning, især for børn. Man træner via fløjtet, at styre luften/energien på den måde vi skal, når vi taler og synger. Fløjtet er endvidere så finmotorisk, at det løfter din motorik op på et højere niveau. Du træner altså at justere din motorik i forhold til det du hører, og på den måde træner du at evaluere din lyd og du bliver mere artikuleret. Når du er mere artikuleret registrerer du flere nuancer i sproget og du styrker dit sproglige øre, som igen vil styrke din læsning og stavning. Fløjtet giver positive domino-effekter for livet.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Hans Toft-Olsen
Sideantal: 48
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Bodil Bang Heinemeier
Udgiver: Advice Publishing
Bredde: 176 mm
Højde: 248 mm
Dybde: 12 mm
Vægt: 341 g
Udgivelsesdato: 04 Nov 2012
Oplagsdato: 04 Nov 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792234032

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Drengen der gerne ville fløjte & Det store fløjtekursus Advice Publishing