Dolken fra Dødemandsbjerget

Vis stort billede
Dolken fra Dødemandsbjerget

169,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
“Og hvorfor skulle Radcliffes dolk så sky månens lys?”
“Fordi den har været brugt i det ondes tjeneste. For det første stjal han dolken fra min far, og for det andet var det den, han dræbte vores barnepige med, dengang jeg blev bortført. Dolken brugte han også til at få fat i blodstenen, solskrinet og meget andet. Det er på tide, at dolken bliver brugt til noget godt. Den skal hjælpe os til Indien.”

Juleaften 1811 forliste de engelske krigsskibe St. George og Defence i en forrygende storm i Vesterhavet ud for Thorsminde. Mere end tretten hundrede mennesker mistede livet, og rygterne siger, at St. George tog en værdifuld skat med sig i dybet. På Strandingsmuseet i Thorsminde kan man se en udstilling med de ting, som dykkere har hentet op fra vragene.
To hundrede år efter den forfærdelige storm, hvor de to store britiske skibe St. George og Defence forliste, er Adam tvunget til at holde juleaften alene hos sin farfar og farmor i Thorsminde. Stormen raser. Adam føler sig forladt og keder sig, men da han bevæger sig ud i uvejret, sker der mystiske ting.
Læs selv fra 10 år · Lixtal: 25 · Sværhedsgrad: Let.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Rita Bitsch
Sideantal: 119
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Christian Guldager
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 3
Udgave: 1
Udgiver: Facet
Bredde: 144 mm
Højde: 212 mm
Dybde: 12 mm
Vægt: 207 g
Udgivelsesdato: 24 Sep 2014
Oplagsdato: 11 May 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792879509

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk