Dødens mobil

Vis stort billede Tilføj
Dødens mobil

229,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage
Ny titel i serien Dynamo – TURBINES letlæsningsserie til børn og unge fra 10 år og op. Om Dynamo: Dynamo er en bogserie til børn og unge til selvlæsning og til brug i folkeskolens mellemtrin og i udskolingen. Der er smæk på emnerne, og sproget er læsevenligt og tilpasset målgruppen. Både erfarne og unge forfattere og illustratorer bidrager til serien, der alle er indbundne bøger i en god kvalitet. Den første DYNAMO-bog Fuck, det gør ondt, Willy udkom d. 03/02 2014. Se mere om titlerne i serien nederst.
Om Dødens mobil: Carl er træt af altid at nøjes med sin søsters aflagte mobiltelefoner. Men en dag vinder han en spritny mobil i en butik. Det viser sig dog snart, at mobilen ikke er helt almindelig. Pludselig begynder den at skrive af sig selv: ”Kære Carl. Det er Rigmor. Er du klar til at gøre en god gerning for mig?”
Dødens mobil er en spændende bog om en mystisk mobil. Den er skrevet af Dorte Lilmose og illustreret af Lars Gabel. Både sprog og illustrationer vil tiltale unge læsere. Bogen har LIX 18.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Dorte Lilmose
Sideantal: 54
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Lars Gabel
Udgiver: Turbine
Serie: DYNAMO
Udgivelsesdato: 26 Apr 2014
Oplagsdato: 26 Apr 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771415483

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk