Din helt egen Skagensmalerbog - Tegn. Mal. Klip og klistr!

Vis stort billede
Din helt egen Skagensmalerbog - Tegn. Mal. Klip og klistr!

89,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Fordyb dig i kunsthistorienshøjdepunkter – og gør dem til dine egne.
I serien 'Din helt egen …' kan du fordybe dig i kendte kunstværker, og du kan arbejde videre med dem og gøre dem til dine egne. Du kan male og tegne, og du kan klippe og klistre og lave collager. Du kan digte videre ud fra detaljer i kunstværket og skabe din helt egen, originale udgave.
Når du selv arbejder videre med et kunstværk, så lærer du det at kende på en helt særlig og personlig måde. Du vil for altid kunne huske det og glæde dig, når du genser det på museer, på plakater, på postkort og i bøger.
Fordyb dig i værker af tre af de mest kendte skagensmalere: P.S. Krøyer, Michael Ancher og Anna Ancher. Du kan arbejde videre med sytten malerier, som giver dig et godt indtryk af det særlige ved de tre kunstnere.
P.S. Krøyer er kendt for sine muntre og smukke billeder af sin familie og sine elegant klædte venner og gæster. Et af Michael Anchers yndlingsmotiver var de barske og heltemodige fiskere, og Anna Ancher malede ofte de lokale kvinders daglige arbejde i hjemmet.
Hent alle tegninger på www.holsteinogschmidt.dk
Du kan læse mere om serien på hjemmesiden www.holsteinogschmidt.dk. Her kan du også hente alle tegningerne, så du kan printe dem ud og skabe flere udgaver af samme kunstværk.
Til serien hører også iPad-applikationen 'Pi Casso – My Own Art Painting Book'. Her kan du med de både enkle og avancerede redskaber skabe dine egne udgaver af kendte kunstværker.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Finn Lykke Schmidt
Sideantal: 68
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Holstein & Schmidt
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Klim
Bredde: 292 mm
Højde: 251 mm
Dybde: 7 mm
Vægt: 328 g
Serie: Din helt egen...
Udgivelsesdato: 23 Aug 2012
Oplagsdato: 23 Aug 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788779558489

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Din helt egen Skagensmalerbog - Tegn. Mal. Klip og klistr! Klim