Detektiv Dunkeldirk og julemysteriet

Vis stort billede
Detektiv Dunkeldirk og julemysteriet

139,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Det er den 1. december, og Detektiv Dunkeldirk har modtaget et mystisk brev. Detektiv Dunkeldirk bor i Grønland, hvor han opklarer mysterier fra morgen til aften. Grønland ligger så langt nordpå, at det er længere nordpå end for eksempel Ålborg og Skagen. Og det er altså langt.

Detektiv Dunkeldirk tager handsker på for ikke at sætte fingeraftryk på brevet og giver sig til at læse.

Helt deroppe nordpå ligger byen Juuleaaftennuuaaq. Der er ikke ret mange, der kender den, for alle, der bor der, gør alt, hvad de kan, for at holde den hemmelig. Og så er det, man tænker: Hvad i alverden foregår der der? Det tænker Detektiv Dunkeldirk i hvert fald tit. Han bor lige på den anden side af snedriverne i byen Pituffik.

Brevet er kort. Kun to linjer: Hjælp, noget er galt her i Juuleaaftennuuaaq. Kom straks. Mød mig ved indgangen til Juule-basen. Hilsen J.F. Og så kan det nok være, at Dunkeldirk får pakket snescooteren.

Tag med Detektiv Dunkeldirk på snehvidt juleeventyr gennem 24 hæsblæsende afsnit i Sigurd Barrets spændende kalenderhistorie for de 5 – 12-årige og for deres barnlige forældre, bedsteforældre og juleglade naboer.

Om forfatteren:
Sigurd Barrett er musiker, cand. phil. i musikvidenskab, tv-vært, entertainer og forfatter til flere børnebøger bl.a. Sigurd fortæller Bibelhistorier, der blev kåret til årets børnebog i 2010.Sigud Barrett modtog DRs Rosenkærpris i 2009 for sin musikformidling til børn. Han er aktuel med teaterforestillingen Balladen om Balder, der spiller på Folketeatret.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Sigurd Barrett
Sideantal: 240
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 2
Udgave: 2
Udgiver: Poltikens Forlag
Bredde: 179 mm
Højde: 259 mm
Dybde: 22 mm
Vægt: 800 g
Udgivelsesdato: 05 Nov 2015
Oplagsdato: 29 Nov 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740025293

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Detektiv Dunkeldirk og julemysteriet Poltikens Forlag