Den Store Venlige Kæmpe - Filmudgave

Vis stort billede
Den Store Venlige Kæmpe - Filmudgave

99,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Den 21. juli får sommerens helt store familiefilm premiere i landets biografer: Steven Spielberg har filmatiseret sin egen yndlings-børnebog, Roald Dahls Den Store Venlige Kæmpe . For første gang nogensinde instruerer Spielberg for Disney, men holdet bag projektet har arbejdet sammen før – nemlig på kultfilmen E.T.!

Den Store Venlige Kæmpe er en både varm og sjov fortælling om den lille Sofie, der en nat opdager en kæmpemæssig SVK uden for sit vindue – lige midt i heksetimen, hvor små børn har det med at forsvinde. Men SVK står heldigvis for Stor Venlig Kæmpe og faktisk er denne her slet ikke på jagt efter børn, men deres drømme, som den samler på! Det ved Sofie bare ikke, så da hun bliver slæbt af sted mod de menneskeædende kæmpers land, er hun sikker på, at hun aldrig vender tilbage …

E.T., der stadig den dag i dag er blandt de mest succesfulde Spielberg-film nogensinde, blev verdenskendt for at blande det uhyggelige med det sjove, det mørke med det lyse, og på samme måde handler også Den Store Venlige Kæmpe om en outsider, der ikke rigtig hører til, men alligevel finder et uventet venskab.

Både børn og deres voksne vil få en masse ud af den finurlige, spændende og sjove historie om Sofie og Den Store Venlige Kæmpe. Højtlæsning fra ca. 6 år, selvlæsning fra ca. 9.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Roald Dahl
Sideantal: 200
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Storyteller Distribution Co., LLC and Nordisk Film
Omslagsgrafiker: Lars Rosenquist Bech-Jessen
Originaltitel: The BFG
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Paperback
Oversætter: Ida Elisabeth Hammerich
Oplag: 1
Udgave: 2
Tegnet af: Christensen Grafisk
Udgiver: Høst & Søn
Bredde: 126 mm
Højde: 200 mm
Dybde: 17 mm
Vægt: 242 g
Udgivelsesdato: 08 Jun 2016
Oplagsdato: 08 Jun 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788763848077

Sprog

Dansk

Den Store Venlige Kæmpe - Filmudgave Høst & Søn