Den fremmedes grav

Vis stort billede
Den fremmedes grav

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

”Vikingerne, hvem var de egentlig? De levede for tusind år siden, det ved vi. Mange siger, at de var beskidte og brutale. Nogle værre tyveknægte. Sådan var det sikkert også – desværre. Hvis du alligevel vil læse den her bog, så husk, at jeg har advaret dig.”


En stormfuld efterårsdag for mange år siden kom en fremmed til Østerbyen. Han efterlod en skat, som blev begravet et sted på gravpladsen, men ingen ved hvor. Halvdan sniger sig derhen en nat, men han bliver taget til fange, og da han først finder ud af, hvem der har gjort det – og hvorfor – gælder det pludselig om at redde hele byen fra at blive angrebet. Men først skal han finde den fremmedes grav. Og det skal gå stærkt!
Spændende fortælling om vikingerne og deres levevis, der vil fange både drenge og piger. Bogen er skrevet af den svenske forfatter Martin Widmark, der har skrevet en række bøger – både billedbøger og ungdomsbøger. Mats Vänehem står bag de flotte og omfattende illustrationer, der giver bogen et smukt helhedsindtryk. Bogen egner sig til både højtlæsning og selvlæsning. Teksten er sat med store bogstaver og korte kapitler, så de nye læsere hurtigt får fornemmelsen af at have læst en hel bog.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Martin Widmark
Sideantal: 126
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Anette Broberg Knudsen
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Mats Vänehem
Udgiver: Turbine
Serie: Halvdan Viking
Udgivelsesdato: 17 Dec 2013
Oplagsdato: 17 Dec 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771412437

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk