Den fremmede

Vis stort billede
Den fremmede

149,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Da Anna bliver brændt som heks, og tvillingerne Jeppe og Johanne bliver forældreløse, reddes de af Max, den mørke fremmede, der kommer til Byen på sin sorte hingst Rex. Det vækker ikke så lidt opsigt, da han tager sig af heksens børn, og hurtigt begynder uroen at ulme i det lille samfund. Den brutale lensmand Felix, der regerer Byen fra den store borg, opdager, at hans herredømme er truet. Det fører til en hård kamp om magten i byen, og det er næsten umuligt at vide, hvem man kan stole på.

Den fremmede er første bind i serien Heksens børn.

Uddrag af bogen

Lige inden for døren står Jeppe og holder vejret. Han trykker sig mod muren og forsøger at se, hvem det er, der er udenfor. Et kraftigt lys blusser op, og straks efter flyver en fakkel ind i stalden og lander i en bunke halm. Få sekunder efter står stalden i flammer. Rex vrinsker højt, bakker ud af båsen, sparker halvdøren op og flygter ud i gården. Max og Jeppe følger efter hesten ud i den kolde vinterluft. Flammerne buldrer og knitrer i stalden og æder alt. Men ud gennem porten høres lyden af flere par træsko, der hurtigt forsvinder i retning af Skibbroen. Max råber højt på Jeppe.

Om forfatteren

Karen Møller Grothe (f. 1949) er født i Ribe. Hun er oprindelig bankassistent, men uddannede sig senere til dansk- og historielærer. Efter en række år i folkeskolen er hun nu på efterløn. Heksens børn – Den fremmede er hendes debut.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Karen Møller Grothe
Sideantal: 147
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Therese Buch-Andersen
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Mellamgaard
Serie: Heksens børn
Udgivelsesdato: 01 May 2014
Oplagsdato: 01 May 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793126725

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk