De døde længe leve - Scary Harry

Vis stort billede Tilføj
De døde længe leve - Scary Harry

324,94 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Helt ærligt, en Mand med Le har også rettil at holde ferie. Og så er det jo heldigt, at SBI* er inde i en død periode!Her på Hawaii bæller jeg drinks, øver mig i at surfe og lader solen skinne påmin … øh … på mine knogler.

Forresten har jeg lige fået en sms fra Otto. Det lader til, at hele byen vrimlermed spøgelser, folk opfører sig underligt, og skolen er ét stort kaos. Otto ogEmily har en grum mistanke, som blandt andet drejer sig om Ottos afdøde onkelArchibald …

Fandensosse, men nu må jeg hellere tage benene på nakken. Hvad gør man ikke for sinevenner?

Kærlig hilsen

Harold

(Mand med Le på 520. år)

*Sjæle-Behandlings-Instituttet

Der er flyttet et spansk tyrefægterspøgelseind i kukuret hos Otto, og det passer bestemt ikke det ordentlige, men retfjollede husspøgelse Sir Tony. Otto synes også selv, at det er ret belastendeat blive vækket midt om natten af bimlende ure.

Pludselig begynder alle andre i byen ogsåat opføre sig ret mærkeligt, selv lærerne på Sigurd Svovlshats Skole, hvor Ottogår sammen med veninden Emily. Det viser sig, at byen er ved at blive heltoverrendt af forvirrede spøgelser. Og da så en meget mystisk mand begynder atluske rundt i nabolaget, og hele byen begynder at stinke af den klammesteparfume, bliver Otto og Emily nødt til at gøre noget ved sagen. Men hvor erManden med Leen, så når man skal bruge ham?

Det bliver igen et hårrejsende eventyr forOtto og Emily med masser af sjov og ikke mindst masser af uhygge … og masser afspøgelser … og parfume …

Sonja Kaiblinger er tysk forfatter ogvokset op i et vaskeægte spøgelseshus. Hun har altid været kisteglad forspøgelseshistorier. I børneromanen Scary Harry vender hun kisten på hovedet, ogpludselig er døden ikke længere nær så uhyggelig.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Sonja Kaiblinger
Sideantal: 240
Sprog: Dansk
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hardback
Oversætter: Jacob Jonia
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Fréderic Bertrand
Udgiver: Turbine
Bredde: 148 mm
Højde: 210 mm
Udgivelsesdato: 17 Apr 2016
Oplagsdato: 17 Apr 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740606126

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

De døde længe leve - Scary Harry Turbine