De 5 - Bind 7

Vis stort billede Tilføj
De 5 - Bind 7

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Sidste bind i serien.

De 5
består af Julian, Dick, Anne, Georg og hunden Tim. Sammen kommer børnene ud for mange eventyr og gådefulde mysterier. Det er simpelthen ligegyldigt, hvor de befinder sig, så oplever de noget spændende! Hvad oplever de i historierne i denne bog – og kan de løse mysterierne?

De 5 på Djævleklippen
De 5 er taget til Djævleklippen. Findes der virkelig en hemmelig skat på stedet? Børnene har hørt rygterne og de gamle sagn, men de tror ikke rigtig på dem! Men da de undersøger hulerne, finder de faktisk en guldmønt – og pludselig bliver alle de gamle historier vækket til live igen …
De 5 løser et mysterium
De 5 strander på Den Hviskende Ø. Hvad kunne være mere spænd­ende end et besøg på denne ø og en chance for at undersøge de mange mystiske historier om stedet? Men børnene opdager pludselig, at de ikke er de eneste på øen. Hvem er det, der også gemmer sig derovre? Og er De 5 modige nok til at undersøge sagen?
De 5 er sammen igen
De 5 er atter en gang taget på campingtur, og denne gang har de slået deres telte op i nærheden af et hus, hvor der bor en verdensberømt videnskabsmand. Men da nogle hemmelige papirer pludselig forsvinder fra hans hus, må De 5 finde tyven og skaffe papirerne tilbage. Mon det lykkes for dem?

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Enid Blyton
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Bodil Bang Heinemeier
Omslagsgrafiker: Silvana Nikolic
Originaltitel: Five Go to Demon’s Rock, Five Have a Mystery to Solve, Five Are Together Again
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Lisbeth Valentin Madsen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Rosenkilde
Serie: De 5
Udgivelsesdato: 05 Nov 2015
Oplagsdato: 05 Nov 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771280487

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk