Da natten blev væk

Vis stort billede Tilføj
Da natten blev væk

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Billedbog og grafisk novelle mødes i nyskabende billedunivers i dette indtagende og smukt illustrerede eventyr.
Nu skal du høre en sælsom fortælling,
om dengang natten blev væk.
Det hele begynder og ender med Theodor.
Det er ham med den sorte paraply.

Theodor og hans far elsker natten. Men en dag dukker den ikke op, som den plejer. Theodor drager ud på en rejse for at finde den forsvundne nat. På vejen får han uventet følgeskab af tre af nattens væsener, og sammen finder de en lille, mærkelig mand med en ganske særlig støvsuger …
”Da natten blev væk” er en smukt illustreret fortælling om frygten for det ukendte og om at opdage, at det, vi frygter, ikke altid er så farligt, som vi går og tror.
Tekst og illustration bevæger sig i krydsfeltet mellem den klassiske børnebog og den grafiske novelle. Bogen henvender sig til børn i aldersgruppen 4-7 år, der vil kunne opleve fortællingen som både højtlæsningsbog og som en visuel historie, de selv kan læse i billeder. Igen og igen.
De smukke og effektfulde illustrationer i akvarel understøtter bogens på samme tid mørke og muntre stemning, og bogens grafiske udtryk fremstår ganske originalt til målgruppen. Bogen har opnået støtte af Kunstrådet.
Om forfatteren
Ane Bjørn (f. 1984) er uddannet cand.mag. i kunsthistorie, født og opvokset i Østjylland og i dag bosat på Nørrebro. Hun har bl.a. arbejdet med undervisning og formidling inden for kunst, visuel kultur og musik. De seneste år har hun arbejdet freelance som tegner med forkærlighed for den enkle stregfigur og tegneseriens virkemidler. ”Da natten blev væk” er hendes første børnebog.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Ane Bjørn
Sideantal: 98
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Tegnet af: Ane Bjørn
Udgiver: Turbine
Bredde: 210 mm
Højde: 296 mm
Dybde: 13 mm
Udgivelsesdato: 26 Mar 2015
Oplagsdato: 26 Mar 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740601060

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk