Cirkus Caramba - Ildsluger-mysteriet

Vis stort billede
Cirkus Caramba - Ildsluger-mysteriet

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

”Amigo, min ven. I aften er præcis ligesom i går aftes og i forgårs og som alle aftener i alle årene,” beklager cirkusdirektør Caramba sig en aften, da Cirkus Caramba er i den lille by Akskøbing. Han vil meget hellere være mesterdetektiv ligesom alle sine helte på plakaterne. Han får snart muligheden, for det viser sig, at den temperamentsfulde ilddronning Cayennes udstyr er blevet stjålet. Nu må Caramba og husmusen Hubert opklare mysteriet som rigtige detektiver, og da der samme aften går ild i cirkusteltet, står hele Cirkus Carambas fremtid pludselig på spil.

I en ny sjov børneroman må cirkusdirektør Caramba og husmusen Hubert bruge deres ypperste evner på at finde Cayennes udstyr og redde cirkusset. Caramba og Hubert må i sidste ende sande, at der findes få onde mennesker i verden. De fleste begår i stedet fejl, fordi de er forelskede eller misundelige, eller bare virkelig godt kan lide stjernekastere. I sidste ende finder Caramba og Hubert en løsning, så alle i cirkusset og Akskøbing får, hvad de allermest ønsker sig.

Åsa Rosén har både skrevet og illustreret denne varme og humoristiske børneroman. Åsa Rosén har været forelsket i cirkusverdenen, siden hun som 20-årig fik foræret en cirkusbillet af den stærke mand ”stærke Jim”. Magien og de farverige personligheder fra virkelighedens cirkus overfører hun i Cirkus Caramba til et fantasifuldt børnebogsunivers.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Åsa Rosén
Sideantal: 87
Sprog: Dansk
Originaltitel: Cirkus Caramba - Eldslukar-mysteriet
Originalsprog: Svensk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Anette Broberg Knudsen
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Åsa Rosén
Udgiver: Turbine
Udgivelsesdato: 23 Nov 2014
Oplagsdato: 23 Nov 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771418279

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Cirkus Caramba - Ildsluger-mysteriet Turbine