Charlie Monrad & rosset - Venner, fjender og fodbold

Vis stort billede
Charlie Monrad & rosset - Venner, fjender og fodbold

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

"Jeg spiller for Nordstjernens Galakse, og det her er fortællingen om vores første sæson. Jeg ved ikke, hvordan det ender, men jeg håber at det vil blive til VM den her sommer! Jeg vil fortælle jer alt, hvad der sker - SANDHEDEN - uanset, hvor ondt det gør."  

Charlie elsker fodbold. Han ser kampene, han husker, hvad der skete og hvordan, og han er endda anfører for det lokale U12-hold, Nordstjernens Galakse. Da Charlie opdager, at nogle ungdomshold bliver udvalgt til at spille opvisningskamp ved VM senere på året, bestemmer han sig for at melde Nordstjernen til udtagelsen. Der er bare ét problem. Han er nødt til at bevise, at Nordstjernen fortjener en plads ved turneringen, og det er ikke så let, når ens hold er ret dårlig til fodbold!

Bogen er udformet som Charlies ansøgning om udvælgelse af sit hold til opvarmningskampene ved VM - den er spækket med sjove tegninger, faktabokse og kampresumeer, og vil gå rent ind hos både drenge og piger; børn, der skal have et lille skub til at nyde læsning og hvem som helst, der elsker fodbold!

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Dave Cousins
Sideantal: 205
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Carlsen
Bredde: 159 mm
Højde: 196 mm
Dybde: 25 mm
Vægt: 426 g
Udgivelsesdato: 27 Nov 2014
Oplagsdato: 27 Nov 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788711321591

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Charlie Monrad & rosset - Venner, fjender og fodbold Carlsen