Carla, min Carla

Reduced price!
Vis stort billede
Carla, min Carla

223,96 kr

-20%

279,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Inghill er vild med heste. Hun tænker, drømmer og snakker ikke om andet ogkan ikke forstå, hvorfor de andre piger i klassen kun tænker på kjoler, forintet kan jo måle sig med heste. Selv hendes bedste ven Adrian er bange forheste.
Inghills idealistiske mor siger, det kun er rigmandsunger, som har hest, ogInghill er ikke en snobbet, rigmandsdatter. Derfor bliver Inghill megetoverrasket, da hun får en pony i julegave – hendes egen Carla. Desværre erponyen lidt vild, og selv for den dygtige Inghill er Carla svær at styre. Og endag går det frygteligt galt!

Carla, min Carla er underholdende og velskrevet. Og den handler om megetmere end hestepiger og rideskoledramaer. For Inghill er også en loyal og stærkpige, hvilket bliver tydeligt i den del af historien, der handler om mobning,venskaber og om at stå ved sig selv og forsvare sine venner.

Bogen er en godbid for hesteglade piger, men også for piger, der kanlide at læse om konflikter mellem veninder, om at holde fast i sig selv, ogdet, man brænder for.

Ingeborg Arvola er født i 1974 i Norge og debuterede i 1999. Hun harskrevet til både voksne og børn og unge. Hun har studeret teatervidenskab oglitteraturvidenskab på universitetet, og hun skriver med stor viden og indsigtom målgruppen, og har nu en 15 bogudgivelser bag sig. For sit forfatterskabmodtog hun i 2004 Cappelenprisen, og i 2008 fik hun Havmannprisen.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Ingeborg Arvola
Sideantal: 210
Sprog: Dansk
Originaltitel: Carla, min carla
Originalsprog: Norsk
Produktvariant: Hardback
Oversætter: Mette Stepnicka
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Turbine
Udgivelsesdato: 24 Feb 2016
Oplagsdato: 24 Feb 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740607208

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk