Caritas´ hemmelighed - På jagt gennem historien

Vis stort billede Tilføj
Caritas´ hemmelighed - På jagt gennem historien

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Jonathan elsker at være på ferie hos sin bedstefar i den gamle lejlighed på Gammeltorv midt i København. Her må man alt, inklusive at spise nutellamadder morgen, middag og aften. Og bedstefaren er god at snakke med, når ens far og mor for nylig er flyttet fra hinanden.
Men denne ferie viser sig at overgå Jonathans vildeste fantasi. Det starter med uforklarlige vandpytter på gulvet og uhyggelig barnegråd midt om natten, og pludselig er Jonathan og hans bedstefar viklet ind i et mysterium, der rækker hundredvis af år tilbage i tiden. En tidsportal under Caritas-springvandet på Gammeltorv bringer dem ud på en fantastisk tidsrejse. Markedsdag med H.C. Andersen, den overdådige gadefest til Christian 4.’s kroning og middelalderens stinkende gyder og barske afstraffelsesmetoder er blot få af de oplevelser, der venter dem. Men hvad sker der egentlig med nutiden, hvis man blander sig i fortiden? Og hvem er den skikkelse, der ser ud til at forfølge dem gennem historien?
Thomas Oldruper børne- og ungdomsforfatter og har senest udgivet bogen 22 Tricks om at skrive gode historier. Han er uddannet historiker og beskriver med stor indlevelse og detaljerigdom det historiske København, så læseren kan se, høre og lugte fortiden.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Thomas Oldrup
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Phabel
Bredde: 147 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 16 mm
Vægt: 296 g
Udgivelsesdato: 15 Apr 2009
Oplagsdato: 15 Apr 2009
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770556262

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk

Caritas´ hemmelighed - På jagt gennem historien Phabel