Byttedag

Vis stort billede
Byttedag

129,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

William siger >>Ja, ja, nej, nej, helt fantastisk.<< Sådan siger far altid. Først siger redaktøren ikke noget. Men så rømmer hun sig endelig og siger, at hun gerne vil vide, hvad fars næste film handler om. >>Myrer,<< siger William og lægger på. Karla gider ikke gå i skole i dag. William vil ikke i børnehave. Faktisk gider far og mor heller ikke gå på arbejde. Hvad med at holde 'byttedag' ?

Jah, det har de allesammen lyst til! Sikke en dag, det bliver: Karla tegner hvaler i flere timer, fordi mor er illustrator. Og bagefter skal hun købe ind og lave mad. William må hurtigt finde på en god idé til en film, da fars redaktør ringer - men først skal han selvfølgelig følge far i børnehave.

Mor må hjælpe Anne-Sofie og Leonora med at vinde en hemmelig skat tilbage i en sjippe-konkurrence ovre i skolen. Pyh, hvor bliver hun træt. Og far får lært at kende forskel på en kedelig madpakke og en 'tiger'-madpakke!

Hvad laver mor og far, når de ikke er hjemme hos dig? Og hvad laver du, når du ikke er hjemme hos mor og far? Sæt en god snak igang med byttedag-bogen.

Nele Palmtag har både tegnet og fortalt den sjove lille historie, hvor hverdagen vendes på hovedet. Et godt grin - og lidt at tænke over.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Nele Palmtag
Sideantal: 28
Sprog: Dansk
Originaltitel: Tauschtag
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oversætter: Marie Brocks Larsen
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Nele Palmtag
Udgiver: Turbine
Udgivelsesdato: 30 Mar 2011
Oplagsdato: 30 Mar 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770904292

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk