Bortført på Bali

Vis stort billede
Bortført på Bali

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Da Antons far meldes omkommet under en forretningsrejse til Indonesien, er der noget, der ikke helt hænger sammen, synes Anton. Han tror ikke på, at faderen er død og beslutter at tage sagen i egen hånd. Sammen med sin mor, sin oprørske storesøster og sin irriterende lillesøster rejser han til Bali for at opklare, hvad der i virkeligheden er hændt. Her rulles Anton hurtigt ind i et spind af korruption, bortførelser og løgne – og bliver snart selv hovedperson i en nervepirrende kidnapning.
Bortført på Balier en original og særdeles underholdende historie om at følge sin intuition, om eventyrlyst og om venskab og forskellighed. Bogen henvender sig til børn fra 6 år.
Bogen er skrevet af Benedicte Strøm; der er uddannet cand.polit og journalist har tidligere været studievært på Tv2, DR og Tv3, underdirektør i Finansrådet og informationschef i Tivoli. I dag ejer Benedicte Strømsit eget kommunikationsbureau, hvor hun i det daglige fungerer som direktør og kommunikationsrådgiver. Bortført på Balier hendes debut som fiktionsforfatter.
Bogen er rigt illustreret med Maria Bramsens finurlige illustrationer.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Benedicte Strøm
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Phabel
Bredde: 180 mm
Højde: 246 mm
Dybde: 20 mm
Vægt: 583 g
Udgivelsesdato: 05 Apr 2009
Oplagsdato: 05 Apr 2009
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770556224

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk