Benny Beton

Vis stort billede Tilføj
Benny Beton

149,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Ren kærlighed til en lille kraftkarl – og hans omsorgsfulde far
Handling: Benny Beton er meget stærk. Faktisk så stærk, at han kan løfte en lastbil med citroner. Og to blåhvaler og et højhus med ild i. Ja, selv månen og alle planeterne kan Benny løfte! Men så bliver han altså også meget træt – hvem kan mon så løfte Benny ind i seng?
Om bogen: Fantastisk sød og helt enkel kvadratbog til 3-4-årige drenge, der er i gang med at udforske egne kræfter og kønsidentitet – med far som forbillede og tryghed. Bogen er super til far-søn-læsning i en stille stund – men kan selvfølgelig læses af alle – også mor. Tanja Eijgendaals både sjove og ømme illustrationer understreger temaet med lun humor og hjerteflimrende indlevelse.
Om forfatteren: Med ”Benny Beton” har Sarah Engell bedrevet sin første børnebog. Engell har tidligere udgivet en række ungdomsromaner, som italesætter vigtige emner, såsom kærlighed, seksualitet, grænser, ensomhed, selvstændighed og familiekonflikt – og senest: mobning og selvmordstanker i ”21 måder at dø”, som blev kåret til årtiets bedste ungdomsroman af bladet Folkeskolen i 2014. Kendetegnende for forfatterskabet er evnen til med stor præcision at udskille og destillere et grundtema, som er centralt for målgruppen, og bearbejde det i øjenhøjde med sine læsere – store som små. Senest er Engell blevet nomineret til Læsernes Bogpris 2015.
For yderligere oplysninger kontakt venligst: Camilla Bjørn, Forlaget BLÆS, redaktør og partner, tlf. 42 60 44 30 eller e-mail: camilla@forlagetblaes.dk

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Sarah Engell
Sideantal: 28
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Tanja Eijgendaal
Udgiver: Forlaget Blæs
Bredde: 155 mm
Højde: 160 mm
Udgivelsesdato: 14 May 2015
Oplagsdato: 14 May 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799688388

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk