Bedstefars næse dryppede

Vis stort billede
Bedstefars næse dryppede

149,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Bedstefars næse drypper, og for et særligt næsedryp bliver det begyndelsen på en lang rejse. Næsedryppet kommer op at flyve, ud at sejle og ender til sidst på havets bund, hvor det møder sværdfisken og vandhanedryppet og den tiarmede blæksprutte. De beslutter sig for at sende en hilsen til bedstefar – en tegneserie – og så er det jo godt, man har en blæksprutte med ti arme og masser af blæk!

Bedstefars næse dryppede henvender sig til de 4-8-årige.

Uddrag af bogen
Nu havde jeg hængt længe i vandhanen og havde en frygtelig udlængsel, så det var bare at komme af sted. Så jeg drønede forbi alt det sløve vand, som havde blandet sig med alverdens ting. Kartoffelskræller, nullermænd, skæg, hår og så videre og så videre. Jeg havde hørt om noget, de kalder Golfstrømmen. Hvad det har med golf eller strøm at gøre, ved jeg ikke.

Om forfatteren
Hanne Ipsen har arbejdet som selvstændig indretningsarkitekt i mere end 30 år og har bl.a. skrevet artikler om emnet til aviser landet over. Har også tegnet og produceret postkort, plakater og gavepapir – en stor del med børnemotiver. Hun har modtaget undervisning på Fyns Tegne- & Maleskole og fulgte et semester på Istituto Lorenzo de’ Medici (LdM).

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Hanne Ipsen
Sideantal: 34
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Tine Wichmann
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Hanne Ipsen
Udgiver: Mellemgaard
Bredde: 146 mm
Højde: 209 mm
Dybde: 8 mm
Vægt: 107 g
Udgivelsesdato: 07 Jul 2015
Oplagsdato: 07 Jul 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793328969

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk