Arven efter onkel Rin-Tin-Tei

Vis stort billede
Arven efter onkel Rin-Tin-Tei

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Arven efter onkel Rin-Tin-Tei og De Rasende Råger er de første to bind i den skønne og højtelskede serie om vennerne Samson og Roberto. Bøgerne er skrevet af den norske forfatter Ingvar Ambjørnsen, som står bag et hav af berømte bogudgivelser for både børn og voksne. Forfatteren er bl.a. kendt for ungdomsserien Pelle og Proffen , som er blevet filmatiseret af flere omgange. Også hans roman Brødre i blodet er filmatiseret og indbragte Ambjørnsen en Oscar-nominering.

Serien om Samson og Roberto er særdeles populære i Norge, ligesom bøgerne har dannet grundlag for en tv-serie med titlen Samson og Roberto .

I år udkom fjerde bind i serien om Samson og Roberto i Norge efterfulgt af anmelderroser. Den norske avis Dagbladet skrev, at ”Samson og Roberto er noe av det mest fornøyelige og overbevisende, man finner i norsk barnelitteratur”.

Norske Dagsavisen skrev yderligere: ”Det er en glede å lese en roman der språket er så godt som hos Ambjørnsen. Han leker med sjangrene på en elegant og særdeles morsom måte”.

Samarbejdet med den højt anerkendte illustrator Per Dybvig, som blandt andet har modtaget Kulturdepartementets illustrasjonspris for barnebøker samt Bokkunstprisen , blev rost med ordene: ”Per Dybvigs stilsikre, nervøse strek gjengir dyrene akkurat sånn denne leseren ser dem for seg, den indre stemningen, til tider gruen de opplever. Samspillet mellom tekst og bilde er perfekt.”

Første bind i Samson og Roberto-serien er tidligere blevet oversat til dansk, men serien stoppede herefter. Hos TURBINE er vi både glade og stolte over endelig at kunne præsentere hele Samson og Roberto- serien, som i mange år har været en ægte klassiker i norsk børnelitteratur, på dansk.

Samson og Roberto er højtlæsningsbøger for børn fra fem år og op. Og de er bestemt også tilladt for voksne.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Ingvar Ambjørnsen
Sideantal: 97
Sprog: Dansk
Originaltitel: Arven etter onkel Rin-Tin-Tei
Originalsprog: Norsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Per Straarup Søndergaard
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Per Dybvig
Udgiver: Turbine
Serie: Samson & Roberto
Udgivelsesdato: 27 Nov 2014
Oplagsdato: 27 Nov 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771418675

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk