Anton - Rosa og ræven

Vis stort billede Tilføj
Anton - Rosa og ræven

169,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Hvad er der med Mads?

Hvorfor går han sammen med Rosa?

Anton og Oli følger efter.

Og finder Mads, Rosa og en ræv.

Bøgerne om Anton er en serie blandtBillebøgerne, som er skrevet af erfarne forfattere. Billebøgerne findes iforskellige sværhedsgrader henvendt til børn i indskolingen fra 0. til 3.klasse.

Bag Anton-serien står, forudenforlaget, forfatteren Per Straarup Søndergaard og illustratoren Rasmus Jensen. Historierneer udformet i et enkelt sprog, og illustrationerne understøtter forståelsen afteksterne – og virker befordrende på læselysten. Desuden har pædagogiskkonsulent Lis Pøhler udarbejdet en generel lærervejledning til serien, ligesomhun producerer elevopgaver til hver titel blandt Billebøgerne.

Lærervejledning og elevopgaver tilhver titel i serien er at finde som gratis download-materiale på hjemmesidenwww.billebøgerne.dk, hvor opgaverne også kan udfyldes direkte på siden ogprintes eller sendes via e-mail.

Billebøgerne er bøger, barnet selvkan læse. Hver serie har sin egen gennemgående hovedperson og sit eget univers.Der er tre sværhedsgrader fra lix 4 til 11, som illustreres af en, to eller trebiller på bøgerne.

Anton-serien har 3 biller, hvilketsvarer til en lix på 9-11.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Per Straarup Søndergaard
Sideantal: 28
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Rasmus Jensen
Udgiver: Turbine
Udgivelsesdato: 21 Feb 2016
Oplagsdato: 21 Feb 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740608274

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk