Anton har lim på skoene

Vis stort billede
Anton har lim på skoene

169,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Billebøgerne er en fiktionsserie fra TURBINE forlaget til de yngste skoleelever. Alle titler i serien er skrevet af erfarne forfattere, og 'serierne i serie' har forskelligt lixtal, så der er bøger fra 0. til 3. klasse.
Bag serien står foruden forlaget de tre erfarne forfattere Carsten Flink, Marie Duedahl og Per Straarup Søndergaard. De suppleres af illustratorerne Jesper Tom-Petersen, Rasmus Jensen og Sidsel Brix.
Pædagogisk konsulent Lis Pøhler har udarbejdet generel lærervejledning til serien, ligesom hun producerer elevopgaver til hver eneste titel blandt Billebøgerne.
Lærervejledning og elevopgaver til hver titel i serien er at finde som gratis download-materiale på hjemmesiden billebøgerne.dk. Samme sted er også en letlæst, illustreret præsentation af forfattere og illustratorer, så det er muligt for lærere også i indskolingen at arbejde med forfatter- og illustratorportrætter.
Elevopgaverne kan udfyldes elektronisk på seriens hjemmeside og vises frem på smartboards. De kan printes derfra, ligesom de kan mailes til lærer og kammerater. Det er også muligt at bruge opgaverne på iPads.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Per Straarup Søndergaard
Sideantal: 31
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Rasmus Jensen
Fagredaktør: Marie Duedahl
Udgiver: Turbine
Serie: Billebøgerne. 3. Anton-serien
Udgivelsesdato: 13 Dec 2011
Oplagsdato: 13 Dec 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770906746

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk