Alvin på ski

Vis stort billede
Alvin på ski

169,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Alvin suser af sted.
Han kan ikke stoppe.
Hjælp! Der står et træ.
Om lidt kører han
lige ind i det!

Bøgerne om Alvin er en serie blandt Billebøgerne, som er skrevet af erfarne forfattere. Billebøgerne findes i forskellige sværhedsgrader henvendt til børn i indskolingen fra 0. til 3. klasse.
Bag Alvin-serien står, foruden forlaget, forfatteren Carsten Flink og illustratoren Jesper Tom-Petersen. Historierne er udformet i et enkelt sprog, og illustrationerne understøtter forståelsen af teksterne – og virker befordrende på læselysten. Desuden har pædagogisk konsulent Lis Pøhler udarbejdet en generel lærervejledning til serien, ligesom hun producerer elevopgaver til hver titel blandt Billebøgerne.
Lærervejledning og elevopgaver til hver titel i serien er at finde som gratis download-materiale på hjemmesiden www.billebøgerne.dk, hvor opgaverne også kan udfyldes direkte på siden og printes eller sendes via e-mail.
Billebøgerne er bøger, barnet selv kan læse. Hver serie har sin egen gennemgående hovedperson og sit eget univers. Der er tre sværhedsgrader fra lix 4 til 11, som illustreres af en, to eller tre biller på bøgerne.
Alvin-serien har 1 bille, hvilket svarer til en lix på 4-5.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Carsten Flink
Sideantal: 28
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Illustreret af: Jesper Tom-Petersen
Udgiver: Turbine
Bredde: 160 mm
Højde: 215 mm
Serie: Bille-bøgerne
Udgivelsesdato: 25 Nov 2015
Oplagsdato: 25 Nov 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740607802

Sprog

Dansk