Alvin og Ada laver ild

Vis stort billede Tilføj
Alvin og Ada laver ild

169,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Brand! Brand! Der er ild i skuret! Alvin og Ada løber ind til far. De ville jo bare stege pølser på bålet …


Alvin og Ada laver ild er en dramatisk historie om, hvad man skal gøre, hvis der går ild i noget.
Bøgerne om Alvin er en serie blandt Billebøgerne, som er skrevet af erfarne forfattere. Billebøgerne findes i forskellige sværhedsgrader henvendt til børn i indskolingen fra 0. til 3. klasse. Bag Alvin-serien står, foruden forlaget, forfatteren Carsten Flink og illustratoren Jesper Tom-Petersen. Historierne er udformet i et enkelt sprog, og illustrationerne understøtter forståelsen af teksterne – og virker befordrende på læselysten. Desuden har pædagogisk konsulent Lis Pøhler udarbejdet en generel lærervejledning til serien, ligesom hun producerer elevopgaver til hver titel blandt Billebøgerne.
Lærervejledning og elevopgaver til hver titel i serien er at finde som gratis download-materiale på hjemmesiden www.billebøgerne.dk, hvor opgaverne også kan udfyldes direkte på siden og printes eller sendes via e-mail.
Billebøgerne er bøger, barnet selv kan læse. Hver serie har sin egen gennemgående hovedperson og sit eget univers. Der er tre sværhedsgrader fra lix 4 til 11, som illustreres af en, to eller tre biller på bøgerne. Alvin-serien har 1 bille, hvilket svarer til en lix på 4-5.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Carsten Flink
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Udgiver: Turbine
Serie: Bille-bøgerne
Udgivelsesdato: 29 Sep 2015
Oplagsdato: 29 Sep 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740604870

Sprog

Dansk