Alice Andersen

Vis stort billede
Alice Andersen

349,94 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Alice sidder helt stille. Hun trækker vejret såstille, hun kan, bare for ikke at forstyrre sig selv. Hun må finde ud af, omhun virkelig hørte den puslelyd uden for bilen eller ej. Hun må finde ud af, omdet kun var i hendes fantasi.

Hun lytter med begge ører. Prøver at finde vejgennem alle de lyde, hendes krop laver, som gennem en jungle. Prøver at fangelyden af rotte.

Otteårige AliceAndersen er en helt normal pige. Hun bor i en lejlighed med sin mor, far og tosøskende. Men hun er også anderledes. For Alice er næsten altid bange. Hun erbange for det meste. Hun er bange for pigerne i lilla, for drenge på cykel ogfor gamle damer, der spørger om vej. Alice har en god fantasi, og hun bekymrersig om alt.

Pludselig en dagbliver hun låst inde i bilen, da hendes far ikke ser, at hun har gemt sig der.Da han lukker garageporten bliver der helt mørkt, og Alice begynder at hørelyde. Alice er bange. Hvad nu hvis ingen finder hende igen? Hvad nu hvis hunskal sidde i bilen for altid?

Alice Andersen er en bog om en stille, bange pige, som i bilens mørke lærer sig selv atkende. Det er en bog om finurlig fantasi og om at finde styrken i sig selv. Omat acceptere angsten, men også om at overvinde den. Og mest af alt er det enbog om, at stille piger er lige så normale som snakkesalige piger.

Alice Andersen er skrevet af Torun Lian, der er en prisbelønnet norsk forfatter. I Alice Andersen formår Torun at indfangeen stille piges væsen – både i handlingen og i sproget. Sproget er fyldt medunderfundige vendinger og melodiske sætninger, der vidner om Alices kringledetanker og angste sind.

Alice Andersen er en bog til de generte og indadvendte, men bogen rækker ud til alle børni dens spejling af barndommens drømmende, finurlige tankegang. Sproget ogfortællingen vil alle have glæde af at læse.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Øyvind Torseter
Sideantal: 141
Sprog: Dansk
Originaltitel: Alice Andersen
Originalsprog: Norsk
Produktvariant: Hardback
Oversætter: Lisette Agerbo Holm
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Øyvind Torseter
Udgiver: Turbine
Bredde: 150 mm
Højde: 205 mm
Udgivelsesdato: 30 May 2016
Oplagsdato: 30 May 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740606157

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk