Aldrig kysset

Vis stort billede
Aldrig kysset

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

”Aldrig kysset” er efterfølgeren til den populære pigeroman ”Hej, det er mig!”, skrevet af norske Nina E. Grøntvedt, der også selv bidrager med små, sjove blyantstegninger, som var de tegnet af bogens charmerende hovedperson, Oda Andrea Stokkheim.
Vi er igen på besøg i det hyggelige kvarter omkring Krokkleiva, hvor Oda bor med sin bedste veninde, Helle, og hendes storebror, Stian, som Oda synes, er ret interessant.
Men denne gang udvides universet med nye personer, som ikke alle er lige velkomne, set med Odas øjne. Faktisk er de ret irriterende. For har Stian virkelig fået en kæreste på sin egen alder? Og hvem er den dreng, der ser Oda i en meget pinlig situation ude i skoven? Og hvorfor skal Helle også lege med andre piger henne i skolen? Nej, det er slet ikke nemt at være Oda Andrea Stokkheim.
Formen er som i den populære 1’er en blanding af Odas jeg-fortæller og dagbog, og begge dele formidler Odas typiske tweenliv spot on – med alle de følelsesmæssige rutsjeture, det indebærer.
”Aldrig kysset” har det hele. Den første kærlighed, knas i venindeforholdet, irriterende søskende og pinlige forældre. Alt sammen fortalt i et charmerende turbosprog, lige fra hjertet. Et must read for alle tweens (og deres forældre).

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Nina E. Grøntvedt
Sideantal: 328
Sprog: Dansk
Originaltitel: Absolutt ukyssa
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Rasmus Klitgaard Hansen
Udgiver: Turbine
Bredde: 145 mm
Højde: 200 mm
Udgivelsesdato: 10 Dec 2015
Oplagsdato: 10 Dec 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740606249

Sprog

Dansk