Ahajute og Sky-æderen

Reduced price!
Vis stort billede
Ahajute og Sky-æderen

20,00 kr

-20%

25,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Sidste varer på lager.

På solsiden af indianernes land var der et mægtigt bjerg, der på lang afstand lignede en majskolbe, og som indianerne derfor kaldte Majsbjerget. Helt oppe på toppen af dette bjerg boede Ahajute, og han søgte en dåd, der var stor og afgørende nok til, at den kunne gøre ham til en mand.
At dræbe den frygtelige Sky-æder, der har forårsaget en bestandig mangel på regn, er en passende udfordring. Men Ahajute ville aldrig kunne klare denne opgave uden hjælp fra sin bedstemor og hendes magiske fjer - og fra den så ofte foragtede muldvarp.
Marek Zawadsky har illustreret dette indianske sagn med store, stemningsskabende malerier, der virkelig lader iagttageren følge med Ahajute ned i muldvarpens mørke gange og fornemme tryllefjerenes eventyrlige kraft.
En meget fascinerende billedbog, en illustrativ fornyelse. Stemningsmættede billeder understreger fablens mystik og tidløshed. (...) I flere opslag opnås næsten tredimensional virkning. Det er en fornøjelse at kigge i bogen. Bibliotekernes lektørudtalelse

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Vladimír Hulpach
Sideantal: 28
Sprog: Dansk
Originalsprog: Tysk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Susanne Vebel
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Alma
Udgivelsesdato: 31 Aug 1996
Oplagsdato: 31 Aug 1996
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788772431666

Sprog

Dansk