Ævlehovedet - Man kan vel selv fortælle

Vis stort billede
Ævlehovedet - Man kan vel selv fortælle

149,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

I skolen lærer Mads, at H.C. Andersen skrev en masse eventyr. Men af sin farfar lærer Mads noget helt andet. Farfar siger, at det slet ikke var H.C. Andersen, der skrev alle de berømte eventyr - de blev skrevet af en ukendt digter ved navn Guffe Arnold Jensen! Men hvem er han?

Vidunderlig historie af Peter Mouritzen - ligeså vidunderligt illustreret af Otto Dickmeiss. På forlagets hjemmeside kan frit downloades undervisningsvejledning udarbejdet af Ingelise Moos.

>>En sprød lille lækkerbidsken ... Peter Mouritzen skriver veloplagt og godt som altid. Han kan vende op og nedpå alting og få ordene til at hoppe drillesygt af sted,men han kan samtidig også lade dem rumme en lillesnert af alvor. Historien handler om glæden ved fortællingen –den gamle fortælling, H.C.Andersens eventyr og develkendte farfar-anekdoter: >>Han vidste godt, hvad derkom. Men han elskede det<< – og den nye fortælling, som Mads selv skal til at gøre til sin. Slægt skal følge…og alt det der. Det er fint. Ganske enkelt. Otto Dickmeiss er i absolut topform. Hans illustrationer er smukke, skægge og en anelse bedrøvede og kommer på den måde til at fange poesien i vrøvlefortællingen.<< Karen Lise Søndergård Brandt, Jyllandsposten

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Peter Mouritzen
Sideantal: 48
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Otto Dickmeiss
Udgiver: Alfa
Bredde: 197 mm
Højde: 167 mm
Dybde: 10 mm
Vægt: 231 g
Udgivelsesdato: 23 Jul 2011
Oplagsdato: 23 Jul 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771150155

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk

Ævlehovedet - Man kan vel selv fortælle Alfa