Dødens Verden

Vis stort billede
Dødens Verden

129,99 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Rumkrydseren Gateway er på vej til en jordlignende planet, som jordens folk har givet arbejdstitlen ’New Earth One’. I begyndelsen troede man det var en ubeboet verden (ud over eventuelt dyreliv) som jordens milliarder af mennesker kunne overtage. Man begynder derfor at planlægge en ekspedition, som skal afgøre om denne planet egner sig til kolonisation. Men under studiet af kloden er man blevet klar over, at der findes intelligent liv og endda en moderne civilisation.
Formålet med ekspeditionen ændres fra at være ren overtagelse, til at skulle skabe kontakt med de indfødte og indlede et handelssamarbejde.
Jack Lee er en lettere fordrukken psykolog og antropolog på ekspeditionen, og han sættes til at analysere de sociale og samfundsmæssige forhold på planeten.
Hvad Jack finder, er en nærmest paradisisk verden befolket af unge, sunde og smukke mennesker, og et samfund hvor kriminalitet, grådighed og egoisme ikke eksisterer.
Men efterhånden som Jacks undersøgelser afdækker mere og mere af systemets virkemåde, opdager han at sandheden er en helt anden: Nogen forsøger tydeligvis at slå hele planetens befolkning ihjel, gennem et fantastisk svindelnummer der indtil videre har kørt i århundreder.
Men hvorfor?
Jack og hans ven, IT-eksperten Boris, kommer på en opgave som ikke er af de helt små. Og det bliver ikke nemmere af at det efterhånden går op for dem, at ekspeditionens virkelige formål ikke helt er hvad de tror ...

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Mads Aggerholm
Sideantal: 380
Sprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 4
Udgave: 1
Udgiver: Books On Demand
Bredde: 148 mm
Højde: 210 mm
Dybde: 25 mm
Vægt: 548 g
Udgivelsesdato: 02 Nov 2015
Oplagsdato: 03 Nov 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771703870

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk