Isdrinks

En nytænkende isbog med cocktails og drinks serveret elegant med hjemmelavet is i stedet for isterninger.   Bogen kommer både rundt om den traditionsrige amerikanske Ice cream float, traditionelle coc… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
129,95 kr.
Bestillingsvare 3-7 hverdage

Beskrivelse

En nytænkende isbog med cocktails og drinks serveret elegant med hjemmelavet is i stedet for isterninger.  

Bogen kommer både rundt om den traditionsrige amerikanske Ice cream float, traditionelle cocktails og forfatternes egne signaturdrinks. Her er fx Cubansk mojito med sorbet af friske mynteblade, Lumumba med chokoladeis, rom og fløde-skum samt Aperol spritz med mandarinsorbet. Og med en hjemmelavet sorbet af ingefær og lime kreeres måske verdens bedste Dark ’n’ stormy. 

Henved 40 lækre opskrifter giver inspiration til at gå i køkkenet og lave sin egen is til de fantasifulde isdrinks. For det er nemt at lave festlige og effektfulde drinks, der imponerer – med ganske få forberedelser. Alle drinks er eventyrligt pyntet med blomster og andre fine detaljer.

Om forfatterne 
Vibeke Bengtson og Jonas Bohn, der har en baggrund som hhv. grafiker og it-iværksætter, udskiftede i 2008 et hektisk liv i København med en tilværelse langt fra stress og jag på solskinsøen Bornholm.  

Fra påske til efterårsferien serverer de lækker, frisklavet is for øens mange turister og den faste skare af fans og ‘isomaner’, der trofast lægger vejen forbi Mermaid’s ismejeri i det gamle bindingsværkshus i Svaneke for at smage sæsonens nyheder og de gamle klassikere.

Produktdetaljer

Reference:b-9788793430556
Forfatter:Vibeke Bengtson og Jonas Bohn
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET