Provence

Gennem mere end 20 år er Lise Malling Olsen og Torsten Granov kommet på Auberge des Seguins i Luberonbjergene i Provence og nydt den autentiske provençalske mad.Opskrifterne, der bliver benyttet på stedet, er g… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
185 kr.
Bestillingsvare 3-7 hverdage

Beskrivelse

Gennem mere end 20 år er Lise Malling Olsen og Torsten Granov kommet på Auberge des Seguins i Luberonbjergene i Provence og nydt den autentiske provençalske mad.

Opskrifterne, der bliver benyttet på stedet, er gamle, traditionelle opskrifter, der ikke tidligere har været skrevet ned. I samarbejde med Auberge des Seguins ejere, Josette og Pierre Pessemesse har Lise Malling Olsen samlet og nedskrevet et udvalg af de bedste opskrifter. Torsten Granov har skrevet om Provence, om stedets historie og om Auberge des Seguins udvikling fra en provençalsk gård til et meget søgt auberge.

Bogen beskriver gennem historierne og opskrifterne et andet Provence end det, som den besøgende normalt møder. Et Provence med dybe rødder i den provençalske natur og den historie, der har præget provençalernes livssyn.

Opskrifterne er enkle, og retterne nemme at tilberede.

Produktdetaljer

Reference:b-9788779557079
Forfatter:Lise Malling Olsen;Torsten Granov
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET