MAMA AFRIKA

Nikolaj Kirk og Mikkel Maarbjerg har sammen rejst rundt i Afrika for at nyde og dyrke det køkken, der for mange stadig er ukendt. Derfor vil de nu med denne store klassiske kogebog sætte Afrika på det kulinaris… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
499,95 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Nikolaj Kirk og Mikkel Maarbjerg har sammen rejst rundt i Afrika for at nyde og dyrke det køkken, der for mange stadig er ukendt.

Derfor vil de nu med denne store klassiske kogebog sætte Afrika på det kulinariske landkort i et håb om, at andre skal blive lige så begejstret for blandt andet mafe, Yassa, inzima, babotie og frikadelle, som de selv er.

Forfatterne ønsker og håber at de kan giver læseren en ny gastronomisk forståelse for de smukke afrikanske køkkener, som kun alt for lidt er beskrevet i den kulinariske verden.

I bogen har forfatterne samlet de afrikanske køkkener de selv kender godt og finder givende. Det er, som de ser afrikansk hverdagsmad.

Bogen er rig på billeder fra deres rejser rundt i Afrika og samtlige retter er vist med billeder på smukkeste vis.

Bogen er for alle, der har lyst til at lære nye retter at kende, og retterne egner sig både til hverdag og festlige lejligheder.
Om forfatterne:

Mikkel Maarbjerg og Nikolaj Kirk har sammen stiftet KIRK+MAARBJERG, der er et kulinarisk studie, ”opfinderkøkken”, kogeskole, intimrestaurant m.m. Begge har de en stor passion for Afrika, hvor de sammen og hver for sig har rejst meget og levet med de forskellige lokalbefolkninger.

Produktdetaljer

Reference:b-9788777499722
Forfatter:Nikolaj Kirk og Mikkel Maarbjerg
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET