Maden er min medicin

Den indiske ayurveda-behandler og forfatter af Maden er min medicin Janesh Vaidya har i mange år har opholdt sig i Sverige og er en populær og kendt sundhedsekspert her og rundt om i Europa. I denne in… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
229,95 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Den indiske ayurveda-behandler og forfatter af Maden er min medicin Janesh Vaidya har i mange år har opholdt sig i Sverige og er en populær og kendt sundhedsekspert her og rundt om i Europa. I denne indbydende helse- og kogebog oversat fra svensk har han samlet 80 af sine lækreste vegetaropskrifter. De indgår i det ayurvediske madprogram i fem trin, som forfatteren præsenterer i bogen.


Det er et simpelt kostprogram, som kan hjælpe én af med de skavanker, man slås med, alene ved at ændre kostvaner og spise bevidst og sundt. Desuden føler man sig friskere og bare mere fysisk veltilpas, hvis man følger forfatterens retningslinjer og spiser sådan, som han vil inspirere til. De fleste har oplevet resultater af Janesh Vaidyas enkle principper allerede efter 3 ugers tid.


Men i Maden er min medicin får man ikke kun nogle simple retningslinjer for at spise sundt og helsebringende, man får også 80 superlækre vegetaropskrifter inspireret af det indiske køkken. De er tilpasset det nordiske køkken, så alle ingredienser er nemme at skaffe – og retterne er ikke spor svære at lave. Bogen er fyldt med smukke og indbydende madfotos.

 

 

Produktdetaljer

Reference:b-9788740612233
Forfatter:Janesh Vaidya, Mia Elmlund, Malin Barrling
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET