Én vin til hele menuen

I denne bog opfordrer madentusiasten, Cecilie M. K. Pedersen, jer til at vende den klassiske tanke om mad og vin lidt på hovedet og gøre vinen til den røde tråd i måltidet. Hun har inddelt de 4 store “vint… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
175 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

I denne bog opfordrer madentusiasten, Cecilie M. K. Pedersen, jer til at vende den klassiske tanke om mad og vin lidt på hovedet og gøre vinen til den røde tråd i måltidet. Hun har inddelt de 4 store “vintyper” (mousserende, hvid, rosé og rød) i nogle brede kategorier og giver nogle bud på hvordan en 3 retters menu kan se ud til de forskellige kategorier. Åbn den flaske vin du har lyst til og drik den til hele menuen!

Produktdetaljer

Reference:b-9788799916603
Forfatter:Cecilie M. K. Pedersen
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET