Den store Fiskekogebog

Den Store Fiskekogebog - nu 60% rabatTil alle, der gerne vil spise mere fisk end de allerede gør og variere de fiskeretter, de laver er der  masser af inspiration  at hente i Den Store Fiskekogebog. H… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
299 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Den Store Fiskekogebog - nu 60% rabat

Til alle, der gerne vil spise mere fisk end de allerede gør og variere de fiskeretter, de laver er der  masser af inspiration  at hente i Den Store Fiskekogebog. Her finder du både enkle fiskeretter, som kan tilberedes på 30 minutter og ”finere” fiskeretter med dyrere råvarer og længere tilberedningstid. Og alt derimellem!  

Du finder opskrifter med de fleste af de mere end 40 fiskearter og skaldyr, der landes i danske havne, og som regel giver Karolines Køkken dig et alternativ til den fisk, de bruger i opskriften, så du får noget at vælge imellem.

Fiskene er kombineret med danske grønsager i sæson, og et afsnit om saucer og tilbehør giver dig inspiration til at sammensætte dit eget fiskemåltid.   God fornøjelse i fiskekøkkenet!   


 ” Med 7000 km kyst er Danmark omgivet af svømmende delikatesser, der inviterer os ind i et rigt smagsunivers. Og så er fisk og skaldyr tilmed sundt og klimavenligt. Grib chancen og nyd det!”   Tove Færch, Karolines Køkken  

Produktdetaljer

Reference:b-9788793191211
Forfatter:Karolines Køkken
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET