PROTEIN FOOD

36 proteinrige og lækre opskrifter  du nemt kan tilberede i dit eget køkken - til dig, der ønsker en sundere livsstil på en enkel måde.Sundhed handler om balance – en balance mellem at leve sundt og s… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
199 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

36 proteinrige og lækre opskrifter  du nemt kan tilberede i dit eget køkken - til dig, der ønsker en sundere livsstil på en enkel måde.

Sundhed handler om balance – en balance mellem at leve sundt og samtidig nyde livet. Begge dele på én gang er faktisk muligt.

Dette er efterfølgeren til den danske bestseller bog fra 2014 – The Protein Kitchen. 

Sundhed skal være sjovt, smagfuldt og let at efterleve. Med denne bog får du brugbare værktøjer til og nemme opskrifter på, hvordan du kan få en sundere livsstil.

Du finder sunde opskrifter til alle dagens måltider – lige fra morgenmad, frokost og aftensmad til snacks og mellemmåltider.

Cecilie Lind er forfatter og idékvinde bag The Protein Kitchen. Cecilie ønsker med denne bog at inspirere alle – kvinder og mænd i alle aldre – til en sundere hverdag på en sjov og nem måde.

Denne 2. bog i serien giver dig 36 nye, lækre, nemme og sunde opskrifter, der let kan tilberedes i dit eget køkken. Alle opskrifter er sammensat med fornuftig økonomisk sans, og ingredienserne kan købes i de fleste dagligvarebutikker.

Bogen henvender sig til alle jer, der ønsker en sundere livsstil på en enkel måde. 

Bogen er selvfølgelig i lækker kvalitet – hardback – og trykt på 100 % genbrugspapir, så vi passer på vores smukke natur.

Produktdetaljer

Reference:b-9788799770014
Forfatter:Cecilie Lind
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET