Smølferne og det gyldne træ

Et nyt år hos smølferne indledes med deres traditionelle fejring af “alibuffersmølfen” omkring et gammelt træ, der er betrukket med det fineste guld. En legende fortæller, at det gyldne træ beskytter smølferne … Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
168 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Et nyt år hos smølferne indledes med deres traditionelle fejring af “alibuffersmølfen” omkring et gammelt træ, der er betrukket med det fineste guld. En legende fortæller, at det gyldne træ beskytter smølferne mod farer og sørger for et stort høstudbytte.   
Men det bliver tordenvejr, og lynet slår ned i det gyldne træ, der forvandles til aske! Ifølge Bangesmølfen er det et uhyggeligt varsel, som betyder, at der venter et år med ulykker og modgang. Panikken breder sig, og smølferne kaster sig over mystiske ritualer og spejder efter smølfologiske tegn fra universet. Gammelsmølfen er nødt til at få smølferne ned på jorden igen!   
En humoristisk fabel for børn om voksne om overtro og varsler, og hvordan noget helt almindeligt kan blive opfattet som noget meget mystisk og farligt.

Produktdetaljer

Reference:b-9788770855327
Forfatter:Peyo
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET