Natacha: De samlede eventyr 4

Dette fjerde bind indeholder to af de mest klassiske Natacha-historier:    Uhyret på øen – hvori Natacha og Walter efter en dramatisk nødlanding midt på havet må finde sig i at nøjes med hinandens se… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
348 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Dette fjerde bind indeholder to af de mest klassiske Natacha-historier:   

Uhyret på øen – hvori Natacha og Walter efter en dramatisk nødlanding midt på havet må finde sig i at nøjes med hinandens selskab i månedsvis på en øde ø. Som viser sig ikke at være helt øde alligevel ...   

Det store væddemål – hvori frøken Natacha og hr. Walter, Natachas bedstemor og Walters bedstefar, i flyvningens barndom kommer på ikke mindre end en jordomflyvning, der bringer dem til blandt andet Grønland ... og så får hr. Walter lejlighed til at hilse på sit store idol Louis Armstrong i New Orleans!   

Ud over selve tegneserierne indeholder hvert bind et omfattende ekstramateriale med mange overraskende oplysninger om Natacha og Walthéry og et enestående indblik i skabelsesprocessen for den epokegørende tegneserie samt en lang række hidtil ukendte tegninger og sjældne  fotografier. 

Læs blandt andet:   

- Er det François Walthérys læremester Peyos skyld, at han altid afleverer sine tegninger for sent (hvis han altså gør det)?  

- Har Natacha og Walter et intimt forhold til hinanden?  

- Masser af fotografier af og anekdoter om Walthérys tegneserievenner som Franquin, Will, Lambil, Tillieux, Cauvin, Peyo osv.

 - Raoul Cauvins festlige tegneseriestriber om, hvordan det er at arbejde som forfatter for Walthéry - Er Walter i virkeligheden Walthéry (og omvendt?)

Produktdetaljer

Reference:b-9788770856645
Forfatter:François Walthéry m.fl.
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET