Hieronymus

Hieronymus Bosch – visionær djævlemaler, tilbagetrukket geni, ydmyg håndværker. Hans værker hører til blandt de mest ikoniske billeder fra den sene middelalder, mens den hollandske mester selv er forblevet stor… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
249 kr.
Bestillingsvare 3-4 hverdage

Beskrivelse

Hieronymus Bosch – visionær djævlemaler, tilbagetrukket geni, ydmyg håndværker. Hans værker hører til blandt de mest ikoniske billeder fra den sene middelalder, mens den hollandske mester selv er forblevet stort set ukendt. I denne biografi af den prisbelønnede serieskaber Marcel Ruijters tegnes et portræt af manden: hans arbejdsliv, hans familie og de visuelle inspirationskilder, der omgav ham overalt i en tid, der for os fremstår lige så bizar som hans malerier.


"En sprællevende historielektion"
Søren Vinterberg, Politiken (fire hjerter)

"Marcel Ruijters' farvemættede billeder og fandenivoldske stil (får) det heldigvis til at fungere. På et halvt årtusindes afstand er Hiyeronimus Boschs liv og værk stadig både bizart og fascinerende."
Felix Rothstein, Atlas

"Det er en herlige farvestrålende sag på 160 sider eller deromkring, og den kunne sagtens få øjnene op hos en doven 9. klasse, og de ville tilligemed lære noget.”
Berti Stravonsky, Serieland

Produktdetaljer

Reference:b-9788791611568
Forfatter:Marcel Ruijters
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET