Batman Rebirth

En ny æra for Dark Knight indledes med Batman: "Jeg er Gotham" som en del af tidens mest omtalte fortællinger i DC Universe Rebirth!Han er helten fra Gotham City, dens mørke ridder og beskytter. Navnet er Batma… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
264 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

En ny æra for Dark Knight indledes med Batman: "Jeg er Gotham" som en del af tidens mest omtalte fortællinger i DC Universe Rebirth!
Han er helten fra Gotham City, dens mørke ridder og beskytter. Navnet er Batman. Men han er ikke alene. To nye helte er kommet til byen - et par maskerede metaindivider med kræfter som Superman og en tro på at befri alt det gode fra den skibbrudne by. De kalder sig Gotham og Gotham Girl, har reddet Batmans live, kæmpet ved hans side og lært af hans eksempel.
Men hvad sker der, når det går galt for Gotham Citys nye skytsengle? Hvad sker der, når de beskylder nattens ridder for alt det, der truer med at drukne deres by?
Da onde kræfter, der kan overtage folks tanker og gøre helte til monstre, bryder løs, er tiden inde til, at Batman og hans allierede at gøre sig det klart, om Gotham kæmper for det gode ... eller er et redskab for det onde!
Fra DC Comics' populære Rebirth Universe kommer Batman: "Jeg er Gotham" - første del af en ny episode i fortællingen om nattens ridder, skrevet og tegnet af superholdet Tom King, David Finch, Scott Snyder, Ivan Reis og Mikel Janin!

Produktdetaljer

Reference:b-9788833040660
Forfatter:Scott Snyder
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET