Vildskab

En bleg, trekvartfuld måne oplyste hovedvejen. Klokken var to om natten. Vejen forbandt Tarantoprovinsen med Bari, og på dette tidspunkt af døgnet lå den almindeligvis øde hen. Men ikke denne nat hvor en u… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
299,95 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

En bleg, trekvartfuld måne oplyste hovedvejen. Klokken var to om natten. Vejen forbandt Tarantoprovinsen med Bari, og på dette tidspunkt af døgnet lå den almindeligvis øde hen. 

Men ikke denne nat hvor en ung, nøgen kvinde kommer gående midt på vejbanen med blodet strømmende ned ad benene og et dybt snit i læben. En ulykke følger, og snart viser det sig at kvinden er Clara, datter af byggematadoren Vittorio Salvemini. Hendes død bliver først betragtet som selvmord, men hendes bror, Michele, kan ikke frigøre sig fra fornemmelsen af at der ligger noget mere bag. 
Søgelyset rettes mod Claras tidligere bekendtskaber, og langsomt afdækkes en verden af fortielser og bedrag, uopfyldte ambitioner og håb, tvivlsomme vennetjenester og uforløst kærlighed. 
STREGA-PRISEN 2015, den vigtigste litterære pris i Italien. 

"Med en insektforskers præcision beskriver Nicola Lagioia sit land i denne på samme tid dystre og tankevækkende roman." Süddeutsche

"En besættende afdækning af fejltagelser, modstand og dybt, mangesidet tab." Kirkus Review

"En kompleks historie med karakter af moderne klassiker." Corriere del Mezzogiorno

Produktdetaljer

Reference:b-9788799730490
Forfatter:Nicola Lagioia
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET