Varamo + Litteraturkonferencen

En panamansk bureaukrat ved navn Varamo får sin løn udbetalt i falske penge. Men i stedet for at klage lader han sin konspiratoriske fantasi løbe af med sig – og inden han for set sig om, er han vitterlig vikle… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
249,95 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 2-4 hverdage

Beskrivelse

En panamansk bureaukrat ved navn Varamo får sin løn udbetalt i falske penge. Men i stedet for at klage lader han sin konspiratoriske fantasi løbe af med sig – og inden han for set sig om, er han vitterlig viklet ind i en intrige, der bl.a. involverer: økonomiministeren og hans chauffør, der er bookmaker; parallelimport af golfkøller; et utæt telegrafnet, som sender psykiske bølger ud i rummet; balsameringen af mindre dyr; og et par lyssky forlæggere, der er villige til at udgive hvad som helst. Alt sammen blander sig i Varamos skrøbelige hjerne og bliver til Sangen til Jomfrubarnet – det højt besungne mesterværk i moderne mellemamerikansk poesi.

En argentinsk oversætter på vej til Litteraturkonferencen i Venezuela gør holdt ved den berømte Macuto-tråd, en ældgammel gåde, der siges at være nøglen til en sørøverskat. Rent tilfældigvis lykkes det for ham at løse gåden, og han bliver med et slag svimlende rig. Pengene vælger han at investere i en diabolsk plan: Han vil klone den mexicanske forfatte Carlos Fuentes, og med en hær bestående af identiske kopier af dette utvetydige geni vil intet kunne stå imellem ham og verdensherredømmet. Det skulle da lige vær hans egen tendens til håbløst indviklede spekulationer – og en endnu uafsluttet kærlighedshistorie fra hans fortid.

Produktdetaljer

Reference:b-9788779737839
Forfatter:César Aira
Sprog:dan

Andre har også set