Ulvens blik

Handlingen i Ulvens blik   Kærlighed, magi, ulve, den vilde natur og den samiske kultur har hovedrollerne i Ulvens Blik, der foregår i Laplands vildmark.   Ulveforskeren Mats og journalisten Mari e… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
199 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Handlingen i Ulvens blik  

Kærlighed, magi, ulve, den vilde natur og den samiske kultur har hovedrollerne i Ulvens Blik, der foregår i Laplands vildmark.  

Ulveforskeren Mats og journalisten Mari er hovedpersonerne. De mødes i romanens indledning og tiltrækkes af hinanden, men skæbnen sender dem hver for sig ud på en Laplandsrejse, som forandrer dem for altid og fører dem ind på en helt ny livsbane.  

Mats flygter fra sit forskerjob og sit hidtidige liv langt ud i Laplands vildmark, hvor han lever som eneboer i et år, bliver overfaldet af en bjørn, redder en ulv, der er blevet illegalt skudt og oplever noget med denne ulv, som hans forskerhjerne vægrer sig ved at tro. Til slut løser han gåden om sin ukendte mor.  

Mari rejser modvilligt fra sit prestigefyldte job i Stockholm til Lapland for at passe sin elskede morfar, der er blevet syg. Hos ham genfinder hun stoltheden over sin samiske identitet og kærligheden til Laplands natur. Men mødet med en ældgammel, samisk shaman, som synes at have en gådefuld magt over hende, bliver indledningen til en række mystiske og skræmmende begivenheder.  

Da Mari og Mats til slut mødes igen, bliver begges følelser sat på en afgørende prøve.  

Ulvens blik er 1. bind i en trilogi. Læs mere om romanen på www.ulvensblik.dk

Produktdetaljer

Reference:b-9788785092519
Forfatter:Jonna Odgaard
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET