TAKE me AWAY

TAKE me AWAY  er en række lynfortællinger, korte pointerede fortællinger fra livet i Danmark.Et par og tyve fortællinger  om helt almindelige liv, om håb og glæde, frygt, jalousi, angst og liderlighed… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
199,95 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

TAKE me AWAY  er en række lynfortællinger, korte pointerede fortællinger fra livet i Danmark.
Et par og tyve fortællinger  om helt almindelige liv, om håb og glæde, frygt, jalousi, angst og liderlighed. Her er nok til et helt liv i verdens lykkeligste land.
Har du heller ikke prøvet at blive voldtaget på Oslo-båden, at nusse en flygtning i nakken eller at sende din syge ægtefælle på plejehjem, så er chancen her i Carsten Flinks fortællinger. De er ikke svære at læse, de skyder ikke over målet, men rammer midt i, i ordets bedste forstand folkelige fortælinger, idet det sjældent er de individuelle karaktertræk, men snarere folkelige fællestræk, der præget Flinks fortællinger. Nogle er slemme, andre er sørgelige, men der er også fortællinger, der ender lige præcis så godt, som mange af os godt kan lide, at fortællinger ender.
Bogens omslagsillustration  er af Huskmitnavn, og det gør vi, for det er passende illustration til den litterære TAKE AWAY, som Carsten Flink her serverer.


Produktdetaljer

Reference:b-9788770706025
Forfatter:Carsten Flink
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET