Stille! – Forbudt kærlighed

Ny sexet romance om forbudt ung kærlighed Jeg havde ikke regnet med at blive fyret og slet ikke på min fødselsdag. Men det var blot begyndelsen på flere uventede ting. Blandt andet ham. Det var en a… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
250 kr.
Bestillingsvare 3-4 hverdage

Beskrivelse

Ny sexet romance om forbudt ung kærlighed 
Jeg havde ikke regnet med at blive fyret og slet ikke på min fødselsdag. Men det var blot begyndelsen på flere uventede ting. Blandt andet ham. 
Det var en aften, der ændrede alt. En aften i maskernes, lysternes og syndige fornøjelsers tegn. Det eneste jeg tænker på er ham, han er det eneste, jeg vil have. Og han er det eneste, jeg på ingen måde kan få. Det eneste jeg har tilbage nu er stjålne blikke, kortvarige berøringer og en brændende længsel efter mere, mens jeg drukner i mit begær efter ham – manden der er totalt forbudt. 
Medmindre ... 
Vi ikke siger noget til nogen og er helt, helt stille. 

Om forfatteren: 
 Amanda Maxlyn er en USA Today bestseller-forfatter, som har en trang til at skabe stærke og følelsesmæssige historier med en god portion dampende og sexet passion vævet ind. Amanda Maxlyn bor i en lille by i Minnesota med sine to til tider fantastiske små drenge. Når hun ikke skriver eller jagter sine drenge, ses hun hygge sig med sin Kindle, et glas vin og i selskab med sine venner og familie fra fiktionens verden. 

Produktdetaljer

Reference:b-9788793544499
Forfatter:Amanda Maxlyn
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET