Stars above Ballerup

Lars Hauk og Stars above Ballerup blev i 2016 shortlistet blandt de ti finalister til Bogforums Debutantpris. Romanen er udkommet som soft cover-bog m. flapper, samt som E-bog.Stars abo… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
200 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Lars Hauk og Stars above Ballerup blev i 2016 shortlistet blandt de ti 
finalister til Bogforums Debutantpris. Romanen er udkommet som soft 
cover-bog m. flapper, samt som E-bog.

Stars above Ballerup er en handlingsmættet roman, der tager læseren med ud på en forunderlig rejse, i følgeskab med den 48-årige revisor, Torben Eriksen. På en formiddag som så mange andre, lander han rutinemæssigt i Helsinkis internationale lufthavn, men i ankomsthallen venter nogle skæbnesvangre sekunder, der afstikker en uventet kurs for både romanen og revisoren. Herfra kan alting ske, og det gør det; på en rejse helt derud, hvor livet må bære eller briste.

Romanen rummer lige dele spænding og underholdning; og Lars Hauk tøver ikke, med at affyre den eventyrlige historie fra et hverdags-realistisk Ballerup. Han vil underholde, og det gør han, imens han afdækker den særlige danskhed, der knytter sig til en afstemt tilværelse på en villavej. 

Med Stars above Ballerup debuterer Lars Hauk som forfatter, og hans mange år som filmfotograf og -instruktør trækker tydelige spor med ind i forfatterskabet. Romanen er vævet af stærke billeder og visuelle stemninger, og gemmer mange steder på en næsten filmisk iscenesættelse. Revisorens flakken omkring står som en roadmovie sat på papir, og leveres med den smittende uforudsigelighed der kendetegner genren.

Se mere på forlagets hjemmeside: www.donkey-ear.dk

Produktdetaljer

Reference:b-9788799824700
Forfatter:Lars Hauk
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET